Uitlaatservice

Wandelen en snuffelen doet honden tot rust komen. Je hond krijgt de beweging en aandacht die hij verdient en het alleen zijn wordt onderbroken door een ontspannende wandeling. De wandeling wordt volledig aangepast aan de noden van jouw hond. 

 

Er is de keuze om te wandelen in de buurt van uw huis of in een nabijgelegen natuurgebied (strand, bos, polders). In het laatste geval kan het zijn dat we een stukje met de auto naar het natuurgebied rijden. Het is dus noodzakelijk dat je hond gewoon is aan meerijden in de auto. 

 

Er wordt normaal gezien gewandeld met een harnas en lange lijn (bij voorkeur 5m). Zorg dus dat uw hond een goed passend harnas heeft. Dit is voor de veiligheid en het comfort van uw hond.  Een lange lijn heb ik steeds bij. Op koude of donkere dagen kan het ook handig zijn om een (regen)jasje, lichtjes of een fluojasje te voorzien. 

Dienst Prijs enkele wandeling / 10-beurtenkaart
Wandeling 30 minuten, vertrekken van huis € 15 / 135
Wandeling 1u, vertrekken van huis € 25 / 225
Wandeling 1u, in natuurgebied € 27 / 243
Wandeling 1u30, in natuurgebied € 35 / 315
Wandeling 2u, in natuurgebied € 45 / 405

Dierenoppas aan huis

Onze huisdieren zijn niet graag alleen. Tijdens uw afwezigheid of vakantie kunnen ze door de oppasdienst genieten van kwalitatieve verzorging en fijn gezelschap.

Bij een huisbezoek wordt ervoor gezorgd dat alle huisdieren eten en drinken krijgen. Daarnaast worden de honden buiten gelaten (in de tuin of een korte wandeling), wordt de kattenbak verschoond en krijgen de dieren wat verrijking. Daarnaast wordt er ook tijd gemaakt om te knuffelen en te spelen. 

Door mijn medische achtergrond is het ook mogelijk om beperkte medische verzorging aan te vragen. Dit kan bijvoorbeeld gaan over het toedienen van medicatie, nagels knippen, oren of ogen reinigen, etc.. Dit wordt natuurlijk op voorhand besproken. 

Dienst Prijs enkel / 10-beurtenkaart
Huisbezoek 30min € 15 / 135
Huisbezoek 1u € 25 / 225

Opvoedingsadvies

Wil jij vanaf de start een goede band met je pup, gebaseerd op vertrouwen en begrip? Of heb je net een hond geadopteerd? Dan kan ik jullie op weg helpen. Het doel is om ervoor te zorgen dat jij en je hond hun zorgen kunnen loslaten.  

Voor de opvoeding van de hond vertrekken we vanuit de fysieke en emotionele basisbehoeften.  Daarnaast is het ook belangrijk om de lichaamstaal van de hond te leren lezen.  Zo kun je beter weten welke emoties je hond ervaart. Dit zorgt voor meer begrip en vertrouwen tussen hond en baas, de fundamenten van een goede relatie. We bekijken samen welke specifieke noden uw hond heeft en hoe jullie daar het best op kunnen inspelen.

Voor een adviessessie kom ik altijd eerst aan huis. Hierbij wordt eerst grondige theoretische kennis over basisbehoeften en lichaamstaal meegegeven en gaan we ook hiermee praktijkgericht aan de slag. Indien nodig kan dit opgevolgd worden door extra sessie(s) waarbij er verder geoefend wordt, thuis of op locatie. 

Dienst Prijs
Eerste adviessessie aan huis 1u € 40
Opvolgsessie 1u € 30